Wat zeggen klanten over SAM’s STAL?

Susanne op 5 juli 2023
Prachtige plek met liefdevolle zorg voor de paarden en pony’s. Professionele goede lessen en een ongedwongen en fijne sfeer. Organiseren ook superleuke wedstrijden en andere activiteiten zoals ponykampen. Klasse!!
caro op 15 april 2023
Ik rij al 9 jaar bij Sam’ stal en nog altijd met veel plezier. Er wordt de tijd genomen om goed naar je te luisteren en je vragen worden altijd beantwoord. De paarden zijn allemaal super lief en je kunt goed van ze leren rijden!
Noïs op 20 februari 2023
Een super stal! De lessen zijn voor iedereen, beginner of expert! De variatie in lessen zorgt dat het nooit saai word. Springen, proefjes, bosritten, zonder beugels of zonder teugels. Er loopt altijd wel iemand rond om te helpen of gewoon om gezellig mee te kletsen. De paarden zijn dan ook echt geweldig, van klein tot groot en van rustig naar pittig! Schatjes zijn het allemaal.
Sydney op 19 januari 2023
Leuke stal Er word goed uitleg gegeven en ze hebben hele lieve paarden!❤️
lisanne op 27 december 2022

dit is zo fijne stal super gezellig. de paarden zijn ook super fijn van elk paard leer je wat. er word super fijn en goed uitleg gegeven. je doet tijdens de lessen veel afwisseling wat super fijn is want je doet dan niet altijd hetzelfde dat vind ik zelf echt fijn. er is een super gezellige sfeer en als je hulp nodig hebt of vraagt helpt ook altijd iemand.je word ook echt betrokken bij veel dingen. ik vind het een super fijne stal en hele leuke paarden😍

Noa op 21 december 2022

Super leuke stal om te zijn en te helpen! Ik zelf loop nu voor de 2e keer één jaar stage bij sam en het blijft leuk en afwisselend. Naast mijn stage ben ik er ook veel te vinden omdat het gewoon super gezellig is🥰 leuke paarden en leuke mensen dus zeker een aanrader!!

Susan op 20 december 2022

Fijne stal, lieve paarden! Er wordt goed voor gezorgd! Duidelijke uitleg tijdens de lessen, vooral de privélessen vind ik erg prettig!

Ellen op 28 november 2022

Een hele leuke stal! Vriendelijk en gezellig met alle dieren

Je ervaring met SAM’s STAL insturen