Een paard huren of leasen

Wil jij graag een eigen paard of pony tot je beschikking hebben maar wil of kun je geen paard aanschaffen? Goed nieuws! Dan zijn er toch nog mogelijkheden bij ons op stal! 

Je kan ervoor kiezen om een paard voor een langere periode te leasen (minimaal 2 maanden), je hebt dan vaste dagen per week, in overleg, je 'eigen' paard. Het is ook mogelijk om met je lease paard of pony op wedstrijd of andere activiteiten te gaan. Lease is vanaf 2 dagen tot maximaal 6 dagen per week mogelijk. Bij het leasen heb je 2 uur de tijd. 1 uur om te rijden en 1 uur om voor en/of na die tijd te verzorgen. Heb je een keer meer de tijd nodig kan dit in overlegd. Denk hierbij aan: wedstrijd, wassen, vlechten, bosrit enzovoort.

Als je een paard of pony wilt leasen zal er eerst een proef rit worden gereden. zodat wij kunnen zien of het een goede combinatie is.

Per 1 april 2024 hebben wij weer nieuwe paarden en pony’s ter beschikking voor de lease. Het lease is mogelijk vanaf 2 dagen meer dagen kan in overleg. Je kunt vrij-rijden of een lease privéles rijden. Wedstrijden of andere activiteiten is zeker mogelijk!

Hieronder zien jullie onze paarden die wij ter beschikking hebben.

Lara

Lara is een d pony die houdt van springen! Ze kan ontzettend mooi lopen maar kan ook wel eigenwijs zijn. Wij zijn opzoek naar een fanatieke ruiter die eventueel ook met haar op wedstrijden wilt gaan.

Feetje

Feetje is een allround d pony. Feetje is wel een ranke pony. Ze kan eigenlijk alles wel dressuur springen en naar het bos. Feetje is heel erg braaf en ook zeer geschikt voor kinderen. Met springen kan ze af en toe wel wat harder gaan. Feetje is ook braaf in de omgang.

Sunny

Sunny is een b pony. Sunny kan ook eigenlijk alles wel ze loopt ook lessen met de aller kleinste kinderen. Ze kan ook goed springen en naar het bos maar wilt dan wel wat enthousiast worden. We zijn opzoek naar een klein ruitertje aangezien Sunny niet heel groot is.

Eros

Eros is een paard van 1.68m. Hij is een zeer allround paard die alles kan. Wel moet eros goed recht gereden worden dat vind hij namelijk lastig. Hij vind alles leuk springen crossen en naar het bos! Ook is het mogelijk om met hem op wedstrijd te gaan.

Gucci

Gucci en een d pony. Hij is mega braaf en ook geschikt voor de aller kleinste. Hij kan ook naar het bos. Hij heeft gevoelige hoeven dus mag niet springen.

Stip

Stip is een grootte d pony. Ze is heel erg lief maar kan dingen soms wel wat spannend vinden. Een echte appaloosa. Ze kan eigenlijk alles crossen springen en naar het bos. Voor stip zoeken we iemand die met rijden niet bang is en overtuigend kan rijden.

Bowie

Bowie is onze lieve tinker. Bowie kan eigenlijk alles maar hij is liever lui dan moe. Als je hem goed voorwaarts rijd is het een super fijn paard. Bowie is geschikt voor iedere ruiter.

kees 

kees is een paard van 1.62m. Kees is een echt dames paardje. Voor kees zoeken we iemand met echt voldoende ervaring aangezien ze geen paard voor beginners is. Ze is niet gemeen maar heeft een beetje haar eigen willetje. Kees is een dressuur paard maar kan ook zeker een sprong maken.

Voor foto’s kijk onder het kopje paarden en pony’s. Mocht je meer informatie over 1 van de paarden willen. Stuur ons een berichtje!

 

Wil je een kortere periode of een vakantie, of weekend genieten van een 'eigen' paard? Ook dat kan! Je kan dan een paard voor kortere tijd huren. Je mag dan in je huurperiode elke dag komen en alles doen met je paard wat je met je eigen paard ook zou doen. Let op, bij huur doet je paard ook nog mee op de manege. Uiteraard doen we alles in goed overleg. Welzijn van de paarden staat voorop. 

Huur of lease

Wil jij graag een eigen paard of pony tot je beschikking hebben maar wil of kun je geen paard aanschaffen? Goed nieuws! Dan zijn er toch nog...

Lees meer

Lease reglement

Lease reglement Bij het leasen heb je geen exclusief gebruik. De paarden en pony’s kunnen vaker verleased worden of nog in de lessen...

Lees meer

Wandelpony

Verken de Kruisbergse bossen eens op een andere, originele manier! Met een pony aan de hand het bos in. U kunt bij ons kiezen uit diverse routes, om...

Lees meer

Ponykamp

Dit jaar is ons ponykamp nóg leuker, nóg langer en nóg gekker!! Lekker het bos in, spelen met de paarden, paarden...

Lees meer

Kinderfeestje

Ben jij pony- of paardengek en ben jij binnenkort jarig? Bij ons kunnen we er samen een superleuke dag van maken! Dit feestje is geschikt voor...

Lees meer

Nieuws